Huurders

 

 

 

 

Een plek voor werken, wonen, cultuur en ontmoeten

 

De Generaal de Bonskazerne wordt dé plek in Grave voor wonen, werken, cultuur en ontmoeten. Het terrein en de gebouwen bieden ruimte om zelf evenementen en bijeenkomsten te organiseren, bijvoorbeeld exposities, optredens, diners, markten en andere lokale bijeenkomsten. De locatie is goed bereikbaar met de auto en op het terrein zijn parkeervoorzieningen aanwezig. Op dit moment huisvest het kazerneterrein al een scala aan ondernemers.

 

DE HUURDERS VAN DE BONSKAZERNE

FILMCAFÉ GRAVE

 

Filmcafé Grave is gehuisvest in de film- en theaterzaal van de voormalige kazerne. De zaal en aanwezige projectieruimte, in combinatie met de authentieke en culturele ambiance van de omgeving, blijken zeer geschikt voor de activiteiten van het filmcafé. Met de aanwezigheid van het filmcafé op het voormalige kazerneterrein, voorziet BOEi in het doel om cultureel erfgoed een zinvolle herbestemming te geven.

Film

werken aan de toekomst

 

Het voormalige kazerneterrein, op steenworp afstand van Grave en midden in Land van Cuijk, is een levendige plek voor cultuur en bijzondere ontmoetingen in en om de historische gebouwen. Het is de thuisbasis voor startende, creatieve en sociaal maatschappelijke ondernemers en biedt ruimte voor woonvormen met nadruk op de collectiviteit. Samen met alle gebruikers van het terrein werken wij aan een bruisende toekomst.

 

Contact