Het Bonsteam

Een kazerne transformeren is een hele klus. Het kan jaren duren en er komt veel expertise bij kijken. Om deze klus te klaren werkt een team van ontwikkelingsmanagers (een verhuur- en community manager, een huismeester, bouwkundigen, installatie deskundigen en vakkundige bouwers) samen aan een nieuwe toekomst voor de kazerne.

Een deel van het team (zie foto) is dagelijks op het terrein te vinden. Van links naar rechts ziet u hier Suzanne ter Harmsel (verhuur- en community manager), Bram Kuipers (huismeester), Rinkjan Postma (ontwikkelingsmanager), Annemarieke van de Beek (bouwkundige) en Sandra Labree (ontwikkelingsmanager).

Het Bonsteam

Laatste nieuws

Grave, 24 april 2024 – In opdracht van Mooiland zijn BOEi en Bouwbedrijf Van Dinther uit Schaijk gestart met de transformatie van een deel van de voormalige de Generaal de Bonskazerne in Velp bij Grave. Het rijksmonument wordt getransformeerd tot een...
#506573
Ben jij op zoek naar een nieuwe ruimte voor jouw onderneming? Grijp dan nu je kans! Er zijn nieuwe ruimtes beschikbaar op de Bonskazerne.
#506573