Het Filmcafé krijgt steeds meer vorm

Het Filmcafé op de Generaal de Bonskazerne begint steeds meer vorm te krijgen. Er is dan ook hard gewerkt in de afgelopen maanden voor de officiële opening op op zondag 10 september. Er is veel geverfd, nieuwe electra aangelegd en het scherm hangt.

filmcafe 1

Met de komst van Filmcafé Grave krijgt de filmzaal in gebouw A haar oude functie weer terug. Het Filmcafé heeft door middel van een crowdfundingsactie geld op gehaald waarmee zij de ruimte kunnen opknappen tot een mooi geheel. 

Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het Filmcafé open tijdens Open Monumentendag. Vanaf maandag 11 september vinden de eerste filmvoorstellingen plaats. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Filmcafé.

 

Laatste nieuws

Grave, 24 april 2024 – In opdracht van Mooiland zijn BOEi en Bouwbedrijf Van Dinther uit Schaijk gestart met de transformatie van een deel van de voormalige de Generaal de Bonskazerne in Velp bij Grave. Het rijksmonument wordt getransformeerd tot een...
#506573
Ben jij op zoek naar een nieuwe ruimte voor jouw onderneming? Grijp dan nu je kans! Er zijn nieuwe ruimtes beschikbaar op de Bonskazerne.
#506573