Het Filmcafé krijgt steeds meer vorm

Het Filmcafé op de Generaal de Bonskazerne begint steeds meer vorm te krijgen. Er is dan ook hard gewerkt in de afgelopen maanden voor de officiële opening op op zondag 10 september. Er is veel geverfd, nieuwe electra aangelegd en het scherm hangt.

filmcafe 1

Met de komst van Filmcafé Grave krijgt de filmzaal in gebouw A haar oude functie weer terug. Het Filmcafé heeft door middel van een crowdfundingsactie geld op gehaald waarmee zij de ruimte kunnen opknappen tot een mooi geheel. 

Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het Filmcafé open tijdens Open Monumentendag. Vanaf maandag 11 september vinden de eerste filmvoorstellingen plaats. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Filmcafé.

 

Laatste nieuws

Sinds deze zomer hebben de straten op het kazerneterrein een eigen naam gekregen. Ze verwijzen naar personen die op verschillende wijze een connectie hebben met de Generaal de Bonskazerne.
#506573
Wie nu het terrein van de Bonskazerne oprijdt, komt langs de nieuwe poort van de kazerne. Recent werd deze vervangen, waardoor de entree nu weer een passende uitstraling heeft.
#506573