Gevelborden in oude stijl

De gebouwen op het het terrein van de Generaal de Bonskazerne zijn weer voorzien van een gevelbord. Hierdoor wordt de vindbaarheid van de gebouwen voor bezoekers een stuk vergemakkelijkt. 

gevelbord 1

Net als in het verleden siert nu op elk gebouw een geel bord met de letteraanduiding. Vanwege die link met het verleden is ook nu gekozen voor een geel bord, wat zorgt voor een frisse uitstraling.

gevel 2

Later deze zomer wordt aan het begin van het terrein een informatiepanel met een plattegrond geplaatst met daarop de gebouwen en actuele informatie over het terrein. 

Laatste nieuws

Op zaterdag 7 september jl. hebben BOEi en Knarrenhof een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de herbestemming van gebouw G op de voormalige Generaal de Bonskazerne in Grave. Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in de transformatie van dit...
#506573
Wat was het een geweldige Open Monumentendag op De Bons! Het gevarieerde aanbod op het terrein trok een paar honderd bezoekers, in alle leeftijden. Gasten konden genieten van een hapje en drankje op het terras van de nieuwe lunchroom Victoria...
#506573