Vergaderen

CREATIEVE STUDIO “DE GENERAAL”

 

In deze creatieve studio bieden twee fotografen aan andere creatievelingen het licht en de ruimte. De ruimte wordt overgoten met het mooiste daglicht en beschikt over alle faciliteiten om je creativiteit de vrije loop te laten. Het is smaakvol en inspirerend ingericht.

Deze fijne studio wordt te huur aangeboden voor diverse activiteiten zoals: workshops, bijeenkomsten van creatieve clubs, yogalessen en ademhaling sessies. Tevens kan deze studio gebruikt worden voor vrij werk in beeldenkunst en videografie. Ook zijn in overleg andere huur doeleindes/bestemmingen mogelijk tot max 15 personen.

bs 1

 

Er is een aparte ruimte aanwezig waar je bij elkaar kunt komen met een lekker kopje koffie of thee. Ook kan er een biologische lunch verzorgd worden.

De eigenaren denken altijd graag mee over de mogelijkheden en de oplossingen vanuit hun eigen creatieve blik.

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons in de ruimte!

 

Contact: Boy Surminski: info@boysurminski.com | 06 33 09 95 16 

 

 

1

2

3

 

 

ELKAAR ONTMOETEN

Samen wonen, werken, ontmoeten en ontdekken staan centraal. Zo zou er bijvoorbeeld wekelijks een culinaire uitwisseling met de bewoners van het AZC kunnen zijn. In contact met de kazernebewoners leren de asielzoekers de Nederlandse taal en gebruiken sneller kennen, dat helpt hen sneller te integreren. Daarnaast biedt het oudere kazernebewoners de mogelijkheid kennis te maken met andere culturen en gebruiken in een ongedwongen setting. Samen leven en dingen doen verkleint daarbij het risico op vereenzaming.

 

Filmzaal

FILMCAFÉ GRAVE

 

Inmiddels hebben het bestuur van Stichting Maas Podium en BOEi elkaar gevonden in het voornemen om Filmcafé Grave onderdak te bieden in de film- en theaterzaal van de voormalige kazerne. De zaal en aanwezige projectieruimte, in combinatie met de authentieke en culturele ambiance van de omgeving, blijken zeer geschikt voor de activiteiten van het filmcafé. Met de aanwezigheid van het filmcafé op het voormalige kazerneterrein, voorziet BOEi in het doel om cultureel erfgoed een zinvolle herbestemming te geven. Inmiddels wordt nagedacht over eventuele uitbreiding naar andere culturele activiteiten op deze locatie, onder de hoede van Stichting Maas Podium.

denk en doe mee!

 

Wil je zelf initiatieven ontwikkelen op het terrein van de Generaal de Bonskazerne? Dan juichen we dat alleen maar toe. Neem contact op en vertel ons jouw plannen.

 

Contact